23948sdkhjf

Nye plejeprojekter og ældrecentre på vej

Tilbygning
Syddjurs Byråd godkendte med budgetvedtagelsen for budget 2019 en anlægsbevilling i 2019 og 2020 til etablering af fire nye pladser til midlertidige døgnophold på Rehabiliteringsafdelingen i Tirstrup.

På seneste byrådsmøde blev byggeprogrammet for tilbygning af de fire nye pladser godkendt. Byggeprogrammet har administrationen udarbejdet i samarbejde med ArcHus Arkitektfirma.

Forventet byggestart er her i maj måned.

Nyindretning
Bostøttemedarbejderne i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune skal flytte fra lejemålet Stammen 105 til den kommunale ejendom Solfaldsvej 5. Rokaden forudsætter, at der ombygges på Solfaldsvej 5 og Sdr. Boulevard 150-152, og til det formål har Odense Byråd frigivet 700.000 kr.

Plejeboliger
Holstebro Byråd har besluttet at sende forslag til lokalplan for et område til plejeboliger og tæt-lave boliger i Alstrup i offentlig høring i fire uger.

Lokalplanen rummer mulighed for opførelse af cirka 30 sammenbyggede plejeboliger samt cirka 30 tæt-lave boliger.

Plejeboliger
Køge Byråd har godkendt skema A for opførelse af nyt serviceareal på 100 kvm og for 10 nye ældreboliger på Ny Føllehavegård.

Byggeriet opføres i tilknytning til Køge Nord Plejecenter på Fuglebæk Allé i Køge og omfatter 10 to-rums ældreboliger i et plan med et gennemsnitlig areal på 75 kvm inklusive fælles boligareal. Bygningen opføres efter lavenergiklasse 2015.

Den samlede anskaffelsessum for servicearealet er på 2,654 mio. kr. og for boligerne 22,3 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.204