23948sdkhjf

Anette Lykke Petri er ny konstitueret direktør

Sundheds- og Ældreministeriet har konstitueret overlæge og enhedschef Anette Lykke Petri som direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed.

Anette Lykke Petri er speciallæge i samfundsmedicin og ph.d. fra Københavns Universitet og har siden 2015 været chef for Tilsyn og Rådgivning Øst i Styrelsen for Patientsikkerhed. Under coronakrisen har hun i sin funktion som enhedschef stået for blandt andet smitteopsporing og karantænesætningsarbejdet.

- Styrelsen for Patientsikkerhed varetager en række vigtige opgaver, så patienterne kan føle sig trygge i sundhedsvæsnet. Vi fører tilsyn med sundhedspersonale og behandlingssteder, yder rådgivning om smitsomme sygdomme og miljø, udsteder autorisationer til sundhedspersoner og yder refusion i forbindelse med international sygesikring, siger Anette Lykke Petri.

- Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for vores mere end 300 dygtige og engagerede medarbejdere, både hvad angår vores sædvanlige opgaver og i forbindelse med håndteringen af COVID-19, der fylder særligt meget lige nu," siger hun og fortsætter: "Samtidig ser jeg også meget frem til et nært samarbejde med aktørerne i sundhedsvæsnet, hvis store indsats for patienterne er afgørende for den faglighed og kvalitet, der gør det trygt at være patient.

Samtidig er overlæge og sektionsleder Bente Møller Pedersen blevet konstitueret som enhedschef i Tilsyn og Rådgivning Øst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078