23948sdkhjf

Corona: Ny app viser vejen

Horsens Kommune har lanceret en ny app på arbejdstelefoner og tablets som en hjælp til plejemedarbejderne.

Corona-vejviseren, som app'en er blevet døbt, linker videre til kommunens intranet, der giver et overblik over de mange, komplekse forholdsregler, der er i forbindelse med risikoen for coronasmitte.

Korte tekster med handlingsanvisninger og hurtige svar er vejen frem. Corona-vejviseren giver blandt andet svar på ofte stillede spørgsmål, som hvad man gør, hvis man selv har symptomer, hvis en borger har symptomer, samt hvilke værnemidler, man skal bruge.

- Vi har valgt at lave corona-vejviseren elektronisk. Det er vitalt, at vi håndterer situationen rigtig. Nu kan vi hurtigt opdatere og sikre, at vores medarbejdere altid har adgang til nyeste og opdaterede viden, og at de har den lige ved hånden i en travl hverdag - uanset om det er på pc, tablet eller telefon. Det er smart, oplyser direktør for Velfærd og Sundhed i Horsens Kommune, Karin Holland.

De daglige opdateringer fra eksempelvis Sundhedsstyrelsen gør app'en ekstra nødvendig, mener Karin Holland.

- Vejviseren er let tilgængelig og kan give medarbejderne svar på spørgsmål med det samme. Den er derfor et rigtig godt støtteredskab i en situation, vi ikke har prøvet før, siger Hanne Reinholdt, der er funktionsleder for plejeboligerne i Horsens Kommune.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.234