23948sdkhjf

Vikarbureau går ind i nyt marked med virksomhedskøb

Et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren, CareLink A/S, har købt aktiemajoriteten i Medflex A/S. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Læs også: Varde: Skyhøjt vikarforbrug sætter debat igang

Medflex leverer lægevikarer inden for samtlige medicinske specialer.

Medflex tilbyder midlertidig lægefaglig arbejdskraft til hospitaler og specialklinikker i Danmark og Norge, samt drift af specialiserede sundhedsfaglige funktioner for stat, regioner og kommuner, herunder Kriminalforsorgen, asylcentre og kommunale misbrugscentre. CareLink A/S er ejet af investeringsselskabet Tema 65+ Invest I A/S, som drives af Dansk Generationsskifte.
Medflex A/S blev grundlagt i 2009 af barndomskammeraterne Jakob Damm-Jakobsen og Søren Kjærulff Gaun, der til dagligt fungerer som hhv. adm. dir. og lægefaglig direktør. Begge udtrykker stor tilfredshed med nu at blive en del af CareLink:

- I løbet af de sidste 10 år har vi udviklet Medflex til at blive en væsentlig spiller på markedet for midlertidig lægefaglig arbejdskraft. Både vi og Medflex er nu klar til at tage det næste skridt på vækstrejsen, siger Jakob Damm-Jakobsen

I forbindelse med handlen fortsætter både Jakob Damm-Jakobsen og Søren Kjærulff Gaun som medejere og direktører i Medflex A/S.

Læs også: Billund hungrer efter sosu-assistenter

Jens Heimburger, bestyrelsesformand i CareLink, siger:

- CareLink er en fantastisk virksomhed, der hver eneste dag sikrer, at den danske sundheds- og plejesektor har tilstrækkeligt med personale til at levere de kernevelfærdsydelser. vi nyder godt af her i Danmark. Med tilkøbet af Medflex sikrer vi en værdifuld diversificering af vores forretning, der skaber betydelig strategisk værdi, da vi nu tilbyder vikarydelser på tværs en lang række sundhedsfaglige og medicinske specialer. 

CareLink A/S har hovedsæde i Randers. Selskabet formidler primært vikarer til sundheds- og plejesektoren i form af sygeplejersker, social- og sundhedsmedarbejdere, pædagoger og medhjælpere.
Det samlede marked for vikarydelser til offentlige kunder i Danmark vurderes at udgøre ca. 3.000 mDKK.
Majoritetsaktionær i CareLink A/S og Medflex A/S er Tema 65+ Invest I A/S, der blev stiftet i 2018 af Dansk Generationsskifte i partnerskab med den tidligere borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune Christian Thygesen, samt en række private investorer.
Tema 65+ Invest I A/S investerer i små og mellemstore danske virksomheder med fokus på produkter og serviceydelser rettet mod den stigende ældrebefolkning i Danmark.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157