23948sdkhjf

Ny direktør i Lev

Foreningen Lev, der er en forening for mennesker med udviklingshandicap og pårørende, har fået ny direktør.

Der er tale om Anette Christoffersen, der kommer fra en stilling i Ungdommens Røde Kors, og også har posten som direktør i Dansk Flygtningehjælp stående på sit CV.

Det oplyser Lev i en pressemeddelselse.

- Vi får med Anette Christoffersen en stærk og erfaren topleder til Lev. Hun har stor erfaring med den helt særlige ledelsesopgave, som kendetegner NGO’er. Jeg er helt sikker på, at vi med Anette får en direktør, som både kan fastholde og videreudvikle Lev, som forening, interesseorganisation og projektorganisation – til gavn for mennesker med udviklingshandicap og deres pårørende, siger Anni Sørensen. Landsformand i Lev.

Afløser direktør efter 13 år
Anette Christoffersen overtager posten som direktør i Lev efter Torben Wind Jensen der i foråret meddelte, at han af helbredsårsager ønsker at forlade stillingen som direktør i Lev.

Torben Wind har været direktør i Lev i knapt 13 år.  

Ny udvikling
Lev er i gang med en omfattende udvikling af organisationen på mange niveauer. Det vigtige arbejde skal videreføres af den nye direktør:

- Samspillet mellem foreningens nationale foreningspolitiske niveau, Levs lokale kredse og sekretariatet har fået et tydeligt fokus de senere år, og dette arbejde skal udvikles yderligere. Det får den kommende direktør i Lev en helt afgørende rolle i at styrke og videreudvikle, siger Anni Sørensen.

Anette Christoffersen frem til at tiltræde som direktør i Lev. 

- For mig har det altid været en vigtig drivkraft at kunne yde en indsats for mennesker i udsatte positioner. Mennesker med udviklingshandicap og deres pårørende har været under pres i en lang årrække og her er der i særlig grad brug for et stærkt Lev. Både som vagthund og som konstruktiv medspiller og alliancepartner. Det glæder jeg mig til at bidrage til. Og ikke mindst også til det gode samarbejde med Levs politiske ledelse, Levs kredse og Levs sekretariat, siger Anette Christoffersen.

Anette Christoffersen tiltræder 1. september.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078