23948sdkhjf

Temadag om sikkerhed for patienter og sundhedspersonale under COVID-19

WHO har på baggrund af COVID-19-pandemien valgt, at der på årets Internationale Patientsikkerhedsdag skal være fokus på både sundhedspersonales og patienters sikkerhed. 

Arrangementet foregår 17. september.

Styrelsen for Patientsikkerhed markerer dagen med et arrangement, der åbner mulighed for at dele erfaringer fra arbejdet med patientsikkerhed under COVID-19-pandemien.

Temadagen henvender sig til ledere, risikomanagere og andre sundhedspersoner, der beskæftiger sig med patientsikkerhed.

- På temadagen sætter vi fokus på, hvad vi har lært af den ekstraordinære situation i det danske sundhedsvæsen, og hvordan de succeser og udfordringer, vi har oplevet, kan bruges til at øge sikkerheden for patienter og sundhedspersonale fremover, siger Lena Graversen, enhedschef i Styrelsen for Patientsikkerhed.

På temadagen kan du bl.a. høre adm. direktør for Hjerteforeningen, Anne Kaltoft, fortælle om telemedicin, overlæge Thomas Bech Lunen om en "buddy-ordning", der kan være med til at skabe tryghed blandt medarbejderne, og meget mere. 

Temadagen afholdes på Scandic i København eller som webinar afhængigt af myndighedernes anbefalinger. Læs mere om pris og tilmelding her.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125