23948sdkhjf

Nye plejeprojekter og ældrecentre på vej

Aktivitetscenter
Mariagerfjord Byråd har frigivet 200.000 til en foranalyse, der skal resultere i et renoverings- og nyindretningsforslag af aktivitetscenteret på Sjællandsvej 15 i Hobro.

En igangværende proces vedrørende etablering af en ny bygning til aktivitetstilbud til borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættese viser, at bygningerne på Sjællandsvej 15 i Hobro kan imødekomme de faglige og arealmæssige behov, hvis bygningerne får en omfattende renovering.

Plejehjem
Greve Byråd har besluttet at sende forslag til Lokalplan nr. 11.54 for Friplejehjem i Hundige Øst og et tilhørende forslag til kommuneplantillæg i offentlig høring i otte uger.

Med det nye plangrundlag bliver det muligt at opføre et friplejehjem med 75 plejeboliger i en karrébebyggelse i tre og fire etager på et areal, der er afgrænset af Frydenhøj Allé mod nord og Hundige Centervej mod syd.

Boliger og sundhedsklinik
Høje-Taastrup Byråd har besluttet at sende forslag til lokalplan 1.81 for et areal på Taastrup Torv i offentlig høring i fire uger.

Lokalplanforslaget er udarbejdet på baggrund af et skitseforslag til bebyggelse med boliger og sundhedsklinik udarbejdet af NREP Retail, som ejer Taastrup Torv.

Lokalplanen vil gøre det muligt at opføre en bebyggelse på 9.800 kvm med 84 boliger og en sundhedsklinik på lidt under 650 kvm i stueplan, som placeres i forlængelse af den eksisterende butiksfacade på den vestlige del af Taastrup Torv. Den planlagte bebyggelse placeres over eksisterende parkering, varegård og opkørsel til parkeringsdæk på en base, og på denne placeres en bebyggelse fra tre etager mod syd over fem til seks etager mod vest for at slutte med et punkthus på otte etager mod nord.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094