23948sdkhjf

Privat plejefirma åbner afdeling i Holstebro

Fra 1. oktober kan borgere, der enten er visiteret hjælp til personlig pleje eller praktisk hjælp i Holstebro Kommune vælge, at Privathjælpen Holstebro skal være deres leverandør.

Det sker når det private plejefirma åbner en afdeling i netop Holstebro. 

Det oplyser plejefirmaet i en mail til Magasinet Pleje.

Det er Anne Kjærgaard, der ejer Privathjælpen i Struer, og nu har hun valgt at indgå i et kompagniskab med Jannie Lund Gade om at åbne afdelingen i Holstebro, der får jobbet som afdelingsleder.

- Det vil være Jannie Lund Gade, der bliver den daglige leder af Privathjælpen Holstebro, og som skal sørge for at opbygge og udvikle afdelingen. Dette vil ske i samarbejde med nye medarbejdere, der skal rekrutteres, samt i samarbejde med medarbejdere fra Privathjælpen i Struer. På den måde sikrer vi en rigtig god udnyttelse af ressourcerne, og vi vil komme til at hjælpe hinanden på tværs af kommunerne, udtaler Anne Kjærgaard.

Siden 2003

Anne Kjærgaard etablerede Privathjælpen i Struer i 2003, og siden da har hun været med til at åbne afdelinger i både Herning og Holstebro.

Privathjælpen har tidligere haft en afdeling, der hed Privathjælpen Holstebro – i dag kendt som Kær.dk. Anne solgte sin andel i 2014, hvor hun valgte at have 100 procent fokus på Struer, men nu vender hun tilbage.

Jannie kommer fra en stilling som HR- & kommunikationschef hos Kær.dk. Dette har givet hende en god erfaring inden for plejesektoren, og overbevist hende om, at der er plads til et privat plejefirma mere i Holstebro.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094