23948sdkhjf

Privat plejefirma åbner afdeling i Holstebro

Fra 1. oktober kan borgere, der enten er visiteret hjælp til personlig pleje eller praktisk hjælp i Holstebro Kommune vælge, at Privathjælpen Holstebro skal være deres leverandør.

Læs også: Plejefirma knopskyder med afdeling i Aabenraa

Det sker når det private plejefirma åbner en afdeling i netop Holstebro. 

Det oplyser plejefirmaet i en mail til Magasinet Pleje.

Det er Anne Kjærgaard, der ejer Privathjælpen i Struer, og nu har hun valgt at indgå i et kompagniskab med Jannie Lund Gade om at åbne afdelingen i Holstebro, der får jobbet som afdelingsleder.

- Det vil være Jannie Lund Gade, der bliver den daglige leder af Privathjælpen Holstebro, og som skal sørge for at opbygge og udvikle afdelingen. Dette vil ske i samarbejde med nye medarbejdere, der skal rekrutteres, samt i samarbejde med medarbejdere fra Privathjælpen i Struer. På den måde sikrer vi en rigtig god udnyttelse af ressourcerne, og vi vil komme til at hjælpe hinanden på tværs af kommunerne, udtaler Anne Kjærgaard.

Læs også: FOA har fået sjællandsk plejecenter med i folden

Siden 2003

Anne Kjærgaard etablerede Privathjælpen i Struer i 2003, og siden da har hun været med til at åbne afdelinger i både Herning og Holstebro.

Privathjælpen har tidligere haft en afdeling, der hed Privathjælpen Holstebro – i dag kendt som Kær.dk. Anne solgte sin andel i 2014, hvor hun valgte at have 100 procent fokus på Struer, men nu vender hun tilbage.

Jannie kommer fra en stilling som HR- & kommunikationschef hos Kær.dk. Dette har givet hende en god erfaring inden for plejesektoren, og overbevist hende om, at der er plads til et privat plejefirma mere i Holstebro.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078