23948sdkhjf

Fremtiden er usikker for ældrecenter under afvikling

I forlængelse af forventet åbning af det nye friplejehjem i Jernbanegade i Nørager til november er der truffet politisk beslutning om at afvikle Nørager Ældrecenter ved et frasalg.

Siden juni og frem til nu har mulige interesserede købere haft mulighed for at afgive et købstilbud.

Antal købstilbud hemmeligt

Hvor mange der har benyttet sig af denne mulighed her ved budsfristens udløb ønsker jurist Pernille Bay Pedersen som tovholder for salgsudbuddet ikke at svare på.

- Kun at vi har modtaget flere forskellige former for købstilbud på ældrecentret, som vi nu skal have fundet ud af hvordan vi griber an. Derfor er det ikke sikkert at økonomiudvalget kan nå at behandle dem på sit næste møde her 19. august, men i stedet måske skal vente til mødet i september, forklarer hun.

I udbudsmaterialet forbeholder sælger i form af Rebild Kommune sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud eller frit vælge i mellem disse.

Interesserede købere er i udbudsmaterialet også blevet opfordret til sammen med deres købstilbud at beskrive, hvad boligerne tænkes anvendt til i fremtiden.

Ældrecentret samt tilhørende ældreboliger er derfor udbudt til salg med henblik på at sikre fortsat aktivitet i området.

Respekt for aktuelle lejemål

Det samlede grundareal udbudt til salg er på 16.577 kvadratmeter.

Bygningerne omfatter ud over Nørager Ældrecenter opført i 1981 nogle tilknyttede ældreboliger på Spurvevænget og Kjeldsensvej

Omkring halvdelen at disse er i øjeblikket udlejet. Lejerne her medfølger ifølge udbudsmaterialet en nye ejer, og lejerne kan derfor blive boende indtil de efter eget ønske fraflytter lejemålet på et senere tidspunkt.

Grundet langvarige udlejningsvanskeligheder er det dog ikke alle ældreboliger, der i øjeblikket er beboet af denne aldersgruppe.

Tidspunkt for overtagelse uvis

Nørager Ældrecenter og de tilknyttede ældreboliger sælges ifølge udbudsmaterialet som de forefindes på overtagelsesdagen uden ansvar for sælger i skikkelse af Rebild Kommune.

Interesserede købere er derfor opfordret til selv at lade ejendommen gennemgå med sagkyndig bistand.

Selve overtagelsesdagen af Nørager Ældrecenter fastsættes i samarbejde med Rebild Kommune under hensyntagen til afviklingen af driften af Nørager Ældrecenter.

Købesummen betales ifølge udbudsmaterialet kontant til Rebild Kommune senest på overtagelsesdagen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078