23948sdkhjf

Nye plejeprojekter og ældrecentre på vej

Udbygning af plejecenter

Skanderborg Byråd besluttede på sit seneste møde at sende forslag til Lokalplan 1170 og et tilhørende forslag til kommuneplantillæg i høring.

Det nye plangrundlag giver mulighed for udvidelse af Plejecenter Dagmargården i Skanderborg.

Området har hidtil i sin helhed været omfattet af Lokalplan 1054 fra 2012. Lokalplan 1054, der muligggjorde opførelsen af det nuværende plejecenter, rummer mulighed for en udvidelse af centeret ved forlængelse af de eksisterende fløje op langs henholdsvis Sygehusvej og Vesterskovvej i maksimalt tre etager og med samme tagkote som den eksisterende bebyggelse.

Den nye lokalplan muliggør en udvidelse af plejecenteret med op til 64 nye boliger ved også at åbne mulighed for en ny fløj mellem de nye tilbygninger. Bebyggelsen vil således kunne etableres som en fire-fløjet karré i tre etager.

Plejeboliger

Ikast-Brande Byråd frigav på sit sidste møde inden sommerferien 1 mio. kr. til projektering af nye plejeboliger på Bøgildlund i Ikast.

Ombygning

Udvalget for Klima og Miljø i Holbæk Kommune anbefaler, at der meddeles midlertidig dispensation fra anvendelsesbestemmelserne i Lokalplan 50-43, så Plejecenteret Elmelunden i Jyderup kan ombygges til ældreboliger som ansøgt af ejeren af plejecenteret.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078