23948sdkhjf

Implementering afgørende for effekten af døgnrytmelys

For at sikre den optimale effekt af Døgnrytmelys, stiller nyt forskningsprojekt nu skarpt på betydningen af implementering samt på, hvordan lyset påvirker personalet i sundhedssektoren.

- Implementeringen definerer måden lyset anvendes på, og har derfor en direkte indflydelse på effekten. Så for at sikre den gode effekt, er implementeringsprocessen afgørende, forklarer Kathrine Schledermann i en pressemeddelelse.

Hun skal stå i spidsen for et nyt forskningsprojekt, som sætter fokus på implementering. Det er virksomheden Chromaviso og Aalborg Universitet, der står bag initiativet med støtte fra Innovationsfonden.

Udover at udvikle en forskningsbaseret metode til implementering af døgnrytmelys til Chromaviso, skal projektet dokumentere effekten på personalet som arbejder i Chromavisos døgnrytmelys.

- Implementering har altid været en vigtig del af vores løsninger, og en forudsætning for høj brugertilfredshed. Eftersom vores lys er dokumenteret i forskning, og i dag anvendes som behandling, stiller det yderligere krav til vores implementering. Med en forskningsbaseret metode sikrer vi, at den dokumenterede effekt bliver til virkelighed på alle vores projekter, forklarer Anders Kryger, administrerende direktør i Chromaviso.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.6