23948sdkhjf

Nye plejeprojekter og ældrecentre på vej

Ambulancecenter

Geopartner og Laban Arkitekter har på vegne af Region Midtjylland og grundejer College 360 fremsendt en bebyggelsesplan for indretning af ambulancecenter i eksisterende bygning på Kejlstrupvej 99D i Balle til Silkeborg Kommune.

Indretning af et ambulancecenter forventes ikke at indebære udvendige ændringer eller tilbygninger til bygningen.

Gældende lokalplan giver ikke mulighed for et ambulancecenter i det pågældende delområde, og der skal derfor udarbejde et tillæg til lokalplanen og også et tillæg til kommuneplanen. Plan- og Vejudvalget i Silkeborg Kommune har godkendt, at dette arbejde sættes i gang. I første omgang gennemføres en forhøring, hvor der indkaldes ideer og forslag til den kommende planlægning.

Ombygning

Kalundborg Kommunalbestyrelse har besluttet, at den tidligere materielgård i Gørlev skal ombygges til et samlet hjælpemiddeldepot og hjemsted for udkørende pleje- og sygepersonale i Høng og Gørlev.

Bygningen har allerede flere af de faciliteter, der er behov for, og den ombygning og nyindretning, der skal til, forventes at kunne være gennemført medio 2021.

Seniorbofællesskab

By- og Kulturudvalget i Odense Kommune har godkendt, at forslag til lokalplan nr. 8-914 for boliger ved Paarupvej, Snestrup og et tilhørende forslag til kommuneplantillæg fremlægges i offentlig høring i otte uger.

Planforslagene er udarbejdet for at muliggøre ny boligbebyggelse i form af et seniorbofællesskab som ønsket af en privat bygherre.

Lokalplanen muliggør maksimalt 13.730 kvm ny bebyggelse i en-tre etager med tilhørende fællesfaciliteter, fri- og opholdsarealer samt parkering.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078