23948sdkhjf

Danish Care Supply køber op

Danish Care Supply har fra slutningen af oktober 2020 overtaget alle aktiviteter fra Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S indenfor ADL- småhjælpemidler, samt bad og toilet.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.
"Baggrunden for dette er, at 'Bjørn Nielsens...' har været hårdt ramt af følgerne af Covid19, og som ikke længere gjorde det muligt at fortsætte virksomheden. Virksomheden er én af de ældste i hjælpemiddelbranchen med over 40 år på bagen," lyder det i pressemeddelelsen.

- Det er en god kollega og samarbejdspartner i branchen, som vi nu siger farvel til, og som nu desværre må lukke ned, siger Ivan Bach, som er direktør og indehaver af Danish Care Supply. Vi skal nu i gang med at integrere alle aktiviteter indenfor småhjælpemiddel-området. - Der er et vist overlap i sortimenterne mellem de to virksomheder, som alt andet lige gør implementeringen noget lettere, siger Ivan Bach.

- Med denne erhvervelse får vi også tilført mange nye og spændende småhjælpemidler, som vi ikke tidligere har haft i vores sortiment, fortsætter han. - Som et eksempel på dette har virksomheden endvidere overtaget en række rettighederne og patenter på hjælpemidler. Et godt eksempel på dette er f.eks. pille-udstanseren ”Pill-Out”, som på en væsentlig måde kan aflaste både borgere, og personale i regioner og kommuner i forhold til at udtrykke piler fra blisterpakninger. Et arbejde der kan være temmelig hårdt for fingre og hænder.

I forbindelse med udvidelsen har Danish Care Supply udvidet sin lagerkapacitet betydeligt i Randers, og der er også ansat nye medarbejdere.

- Med virksomhedens tre salgskanaler, som er en web-shop, en fysisk butik i Randers samt betydende leverancer til regioner og kommuner, står vi rigtig godt rustet til at fortsætte væksten på fremtidens marked for småhjælpemidler i ind- og udland, slutter Ivan Bach.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078