23948sdkhjf

"Det vil være et hårdt slag med en nedlukning"

FOA har sagt det. Ældre Sagen har sagt. Og nu åbner en leder fra Odense Kommune også munden. "Det vil være en hårdt slag med endnu en nedlukning af plejehjemmene", siger Solveig Christiansen, der er afdelingsleder for de nordfynske plejehjem, til Fyens Stiftstidende.

- ... det (en nedlukning, red.) vil igen komme til at påvirke os rigtigt meget, hvis de pårørende ikke må komme på plejecentrene. Det vil selvfølgelig også påvirke borgerne mentalt ..., siger hun.

Plejehjemmene i Odense har pavillioner klar, hvis der igen kommer restriktioner om at besøg udelukkende må foregå udendørs. Pavillionerne blev nemlig bestilt i forbindelse med første nedlukning af Danmark - men de nåede aldrig rigtigt at komme i brug. I dag bruges de flere steder som hyggelige orangerier. Solveig Christiansen roser de pårørende til kommunens plejehjemsbeboere og mener, der er stor respekt for at overholde de nuværende retningslinjer, så smitte ikke kommer ind på plejehjemmene.

- ... Der er selvfølgelig nogen, der som ren forglemmelse har glemt et mundbind, men så udleverer vi et til dem, siger hun til fyens.dk.

Artiklen er en del af temaet COVID-19.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078