23948sdkhjf

Nye plejeprojekter og ældrecentre på vej

Otte seniorboliger

Nordfyns Kommunalbestyrelse har godkendt skema A for og dermed givet tilsagn om støtte til opførelse af otte almene seniorboliger på Kirkebakken 2 i Krogsbølle.

Det er Fyns Almennyttige Boligselskab, der vil bygge de otte seniorboliger, hvis samlede anskaffelsessum er beregnet til 13.295.000 kr.

Bebyggelsen opføres som en tæt-lav rækkehusbebyggelse i et plan indeholdende to- og tre-rums boliger på henholdsvis 68 og 87 kvm.

Lager for håndsprit

Vejle Byråd har besluttet at sende forslag til lokalplan nr. 1328 og et tilhørende forslag til kommuneplantillæg og tilhørende miljøvurdering i offentlig høring i otte uger.

Erhvervspark Vandel har anmodet om en ny erhvervslokalplan for et område øst for erhvervsparken, hvor der i dag er råstofgrav, som forventes delvist færdiggravet til foråret. Lokalplanområdet skal kunne rumme et nationalt lager for håndsprit og på sigt også et nordisk lager. Lageret er bestilt af Den Nationale Operative Stab via Region Hovedstaden.

Udbygning af plejecenter

Skanderborg Byråd har vedtaget lokalplan 1170 og et tilhørende kommuneplantillæg endeligt, og dermed er der banet vej for en udbygning af plejecenter Dagmargården i Skanderborg.

Forslag til Lokalplan 1170 muliggør en udvidelse af plejecenteret med op til 64 nye boliger ved at forlænge to eksisterende fløje og ved at opføre en ny fløj mellem disse. Skanderborg Andelsboligforening er bygherre på udbygningen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079