23948sdkhjf

Danske Care bliver en del af OK-Fonden

OK-Fonden overtager pr. 1 januar 2021 Danske Care. Dermed kan fonden i fremtiden tilbyde formidling af hjælpere til respiratorpatienter og Borgerstyret Personlig Assistance, BPA.

- Vi glæder os til at byde vores nye kollegaer velkommen i OK-Fonden. Med Danske Care tilføjer vi stærke kompetencer til OK-Fonden. Danske Care har et stærkt værdigrundlag og har stærk fokus på at møde den enkelte borgers behov. Det er også en grundlæggende værdi hos OK-Fonden. Vi glæder os til, at vi som not-for-profit aktør nu får et endnu stærkere værditilbud til vores beboere og til landets kommuner, og vi glæder os til at lære nyt i løbet af den integrationsproces, der nu går i gang, siger Ulrik Ahrendt-Jensen, administrerende direktør i OK-Fonden.

OK-Fonden opfører i de kommende år ”Boliger for Livet”, som er seniorbofællesskaber og seniorboliger, der er indrettet, så man kan blive boende livet ud, også hvis man får behov for hjælp og pleje. Med overtagelsen af Danske Care vil OK-Fonden kunne tilbyde pleje til beboerne i disse boliger.

Også OK-Fondens plejehjem vil med Danske Care få mulighed for at løse specialiserede sygeplejeopgaver omkring beboere med særlige, individuelle plejebehov.

Driften af Danske Care fortsætter uændret med de flere end end 140 medarbejdere og mere end 1.200 timelønsansatte medarbejdere.

- Fremtiden som en del af OK-Fonden sikrer, at vi kan fastholde den tryghed for både borgere og ansatte i Danske Cares organisation. Derudover er der et super spændende potentiale i at udvikle nye tilbud til borgere med behov for personlig assistance i hele landet. OK-Fondens og Danske Cares værdier ligger i fin tråd med hinanden, og det har derfor været en nem beslutning at træffe, siger Henrik Lund, direktør i Danske Care.

Danske Cares hovedkontor flytter ind i OK Fondens domicil på Østerbro i København. Direktør Henrik Lund fortsætter som direktør og medejer i Danske Care.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125