23948sdkhjf

Berendsen skifter navn

Berendsen Textil Service, der blandt andet servicerer danske plejehjem og hjemmepleje med tøj, skifter i starten af det nye år navn til Elis. Franske Elis har opkøbt Berendsen i 2017opkøbt af Elis, og det er heraf navneskiftet nu er en naturlig konsekvens.

Berendsen Danmark tilbyder bæredygtige tekstil- og hygiejneløsninger og svanemærket vaskeriservice, hvor forbruget af vand, energi og vaskemidler ligger under Svanemærkets krav. Berendsen var én af de 10 første virksomheder i Danmark, der blev CSR-certificeret

- Siden 2018 har vi i Danmark markedsført os med et logo med teksten: "Berendsen - Part of Elis" for at vise, at vi og vores landsdækkende vaskerier nu er en del af den stærke, internationale koncern Elis. Med navneskiftet vil det naturligvis kun være "Elis", der optræder i vores kommunikation fremover - og det navn og logo kender vi og vores kunder allerede, da det længe har stået på vores produkter som for eksempel de nyindkøbte måtter, hygiejnedispensere og det arbejdstøj, som vi udlejer og vasker på vores svanemærkede vaskerier. Så det har været en glidende og naturlig overgang til vores nye navn, siger Anna-Sofie Plougmand, Head of Marketing and Business Development hos Berendsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094