23948sdkhjf

SOSU-skole udgiver ny podcast

Randers Social- og Sundhedsskole skal bringe innovation ind i velfærdssektoren og uddannelserne med en ny podcast.
"Eleverne skal på den måde klædes på til at blive fremtidens velfærdsmedarbejdere," skriver sosu-skolen i en pressemeddelelse.

Podcasten hedder 'Omsorg på Nye Veje'.
- For at bevare vores høje niveau af velfærd er vi nødt til kontinuerligt at være på udkig efter nye løsninger og veje for måden, vi løser opgaverne på. Her er et innovativt mindset eller en innovativ tilgang ét effektfuldt redskab i den store velfærdsværkstøjskasse, siger vært på podcasten, René Dybdal, der ud over at sidde i værtsstolen er udviklingschef på Randers Social- og Sundhedsskole.

10 afsnit

Serien har 10 afsnit, hvor man hører elever, undervisere og innovationseksperter - fra både den offentlige og private sektor - snakke om arbejdet i plejen.

- Vi tager turen rundt i hele velfærdssektoren fra forskere til elever på velfærdsuddannelserne, og vi inviterer folk ude fra sektoren i studiet for at få inspiration og nye øjne på vores egen sektor. Forhåbentlig kan det give en masse inspiration og mod til elever og medarbejdere derude til selv at kaste sig ud i det innovative i deres egen hverdag, siger René Dybdal.

Podcasten er produceret af skolen i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab. Indtil videre er der udkommet tre afsnit af Omsorg på Nye Veje og hver måned udkommer der et nyt afsnit frem mod foråret 2021.
Podcasten findes på Spotify og kan tilgås fra sosuranders.dk. 

Man kan også finde podcastens helt egen Facebookside her og på instagram her.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094