23948sdkhjf

Danskerne siger ja tak til mere teknologi

De seneste år har der være stor debat om, hvorvidt og hvordan sundhedsteknologi kan være med til at udvikle det danske sundhedsvæsen. Nu viser en helt ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for it-leverandøren Atea, at danskerne er blevet mere positive overfor sundhedsteknologi. Det er sket i takt med at corona har gjort fremmøde vanskeligt.

 - Coronakrisen har vendt op og ned på vores hverdag. Mere hjemmearbejde, flere online-indkøb, virtuelle sociale arrangementer og ikke mindst vores kontakt med sundhedsvæsnet har understreget behovet for teknologiske løsninger i hverdagen. Jeg tror, at mange har oplevet, at teknologi ikke nødvendigvis betyder kompromis med kvalitet og nærvær, men i højere grad også kan være med til at udvikle samfundet herunder også sundhedsvæsenet, siger Henrik Spang Andersen, VP for offentlige kunder hos Atea.

 Det er blandt telemedicin, der er vundet frem.L

idt over halvdelen (52 procent) af de adspurgte mener, at sundhedsteknologi ligefrem kan fremme kvaliteten af det danske sundhedsvæsen – en stigning i forhold til sidste år, hvor det tilsvarende tal var 41 procent.
Den nye undersøgelse viser blandt andet, at danskerne er blevet mere positive over for at tage imod behandling i hjemmet frem for på hospitalet, hvis de led af en kronisk sygdom.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094