23948sdkhjf

SOSU FVH har succes med Åbent Læringscenter

Social- og Sundhedsskolen FVH åbnede i sidste uge officielt ’Åbent Læringscenter’. Et uddannelsescenter med tilbud til de mennesker, der allerede arbejder i Pleje- og omsorgssektoren - enten som ufaglærte eller med en ældre uddannelse - men nu ønsker at videreuddanne sig.

I SOSU FVH’s ’Åbent Læringscenter’ kan man nemlig tage enkeltfag og have timer sammen med andre, kombineret med selvstudie. Enkeltfagene skal styrke kommende elever til nemmere at kunne gennemføre en uddannelse.

"’Åbent Læringscenter’ er Social- og sundhedsskolens fleksible læringsmiljø, hvor vi tilbyder uddannelsesforløb til elever, der trives i et miljø, hvor man selv tager stort ansvar for sin læring. Eleverne arbejder selvstændigt i relation til de fag, de følger. Længden på forløbene varierer alt efter, hvilke kompetencer du har i forvejen. Der vil altid blive foretaget en RKV (Reakompetence vurdering)," lyder det fra SOSU FVH på skolen web site.

- Jeg vil gerne lære mere efter at have arbejdet en årrække indenfor handicaphjælp og i hjemmeplejen. Derfor startede jeg på åbent læringscenter, siger Karen Mette Sørensen, der læser til social- og sundhedsassistent.

- Jeg har valgt åbent læringscenter af flere årsager. Der er mulighed for selvstudie derhjemme og for at læse op på lidt mere dansk, som min kompetencevurdering lagde op til, siger Louise Lassen, der gerne vil læse til assistent.

’Åbent Læringscenter’ byder løbende velkommen til nye elever.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078