23948sdkhjf

Slut med nødberedskab i Sæby Hjemmepleje: "Vores personale fortjener et kæmpe skulderklap"

Da smittetrykket med Covid-19 er faldende i Sæby Hjemmepleje blandt både borgere og personale, er nødberedskabet nu afmeldt.

Det kommer efter en periode, hvor Covid-19-smitten var svær at få under kontrol blandt de ansatte. Indførelsen af nødberedskabet har betydet, at alt hjemmepleje, som ikke havde kritisk karakter, har været indstillet. Men nu er der så meget ro på smitteudviklingen, at hjemmeplejen igen kan overgå til normal drift.

- Nødberedskabet skal ikke være i drift en eneste dag længere end højest nødvendigt, så vi har i Krisestaben vurderet, at det er forsvarligt for både borgere og personale at gå tilbage til normal drift. Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at vores personale fortjener et kæmpe skulderklap og anerkendelse for den ekstraordinære indsats, som de yder – og har ydet i snart otte måneder, siger Birgit S. Hansen (S), borgmester i Frederikshavn Kommune. Hun fortsætter:

- I samme åndedrag vil jeg også gerne takke for en enorm forståelse fra borgernes side. Selvom vi måtte tage et redskab i brug, som vi nødigt bruger, så har borgerne virkelig udvist stor tålmodighed og forståelse. Det vil jeg virkelig gerne anerkende dem for – for denne situation er ikke sjov for nogen.

Alle berørte borgere i Sæby Hjemmepleje har fået direkte besked pr. brev eller i e-Boks.

Artiklen er en del af temaet COVID-19.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11