23948sdkhjf

To sygehusdirektører blev vaccineret. De ansatte kalder forklaringen ”bullshit”

Det var ikke muligt at komme i kontakt med frontpersonalet, da to sygehusdirektører blev vaccineret hos Sygehus Lillebælt.

Derfor var det nødvendigt at vaccinere de, som var tilgængelige, hvis ikke vaccinerne skulle kasseres. Og det var altså ikke dem, som står på sygehuset prioriteringsliste eller kliniske medarbejdere med patientkontakt. Det var derimod lægelig direktør Thomas Larsen og sygeplejefaglig direktør Helle Adolfsen.

Men ifølge Fyens Stiftstidende giver de ansatte ikke meget for forklaringen om, at man ikke kunne komme i kontakt med frontpersonalet. Det bliver betegnet som ”bullshit", fordi der altid er plejepersonale og portører i huset.

Nu vil medarbejderne have svar på, hvorfor topledelsen blev prioriteret fremfor det personale, som har større risiko for at blive smittet, skriver Fyens Stiftstidende. Til Vejle Amts Folkeblad beklager administrerende direktør på Sygehus Lillebælt forløbet og kalder det en ”pludselig opstået situation, fordi der på dagen har vist sig at være flere vacciner til rådighed end forventet”.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109