23948sdkhjf

Thisted Kommune vil gøre sin hjemmepleje klar til fremtidens opgaver

En leder har sagt op, og Thisted Kommune vil udnytte det tomrum til at sikre en højere kvalitet af hjemmeplejen i hele kommunen.

Opsagte Jonna Nielsen var leder af Hjemmeplejen Nord. I Thisted Kommune hedder det andet område for Hjemmeplejen Syd, og i fremtiden vil man gerne, at der kommer én overordnet leder af den samlede hjemmepleje.

Det skriver Nordjyske.

Ændringen skal sikre effektiv drift og høj kvalitet i hele kommunen.

- Der har været en længere proces, hvor de forskellige medarbejderudvalg i løbet af januar måned har været involveret. Vi har brugt tiden til at kigge indad. Hjemmeplejen er en stor og kompleks organisation. Det handler om at sikre en ensartet kvalitet i omsorg og ydelse, og derfor er der planer om én leder, som skal have det strategiske overblik, siger Ida Pedersen (S), formand for social- og sundhedsudvalget i Thisted Kommune, til Nordjyske.

Flere ældre og mere specialiseret behandling

En demografisk udvikling i Thy og resten af Danmark betyder, at der kommer flere og flere ældre borgere. Hjælpen forventes samtidig at blive mere specialiseret. Udviklingen vil Thisted Kommune komme i møde med en strategisk planlægning af opgaver, som kræver samarbejde med en række aktører indenfor social- og sundhedsområdet.

- Der er mange interessenter involveret, akutfunktion, sygehus og sygeplejeklinikker og derfor er det godt med en, som har overblikket, men der skal stadig være de teams, der er der nu, siger Ida Pedersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093