23948sdkhjf

Rebild Kommune får ny chef for Center Pleje og Omsorg

56-årige Birgitta Sloth Christiansen starter 1. april 2021 som chef for Center Pleje og Omsorg i Rebild Kommune.

Birgitta Sloth Christiansen overtager stillingen efter Pil Rahbek, som har fået nyt job i Specialsektoren Region Nordjylland som chef for området voksne udviklingshæmmede.

Den nye chef har 20 års ledelseserfaring, primært på det kommunale område. Hun har været områdechef for Sundhed og Omsorg i Århus Kommune og har i fire år været HR- og Arbejdsmiljøschef i Aalborg Kommune. Hun har de seneste tre år været ansat i Kriminalforsorgen som institutionschef for Institution Nordjylland.

Jes Lunde, kommunaldirektør i Rebild Kommune ser frem til samarbejdet med Birgitta Sloth Christiansen:

- Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes at tiltrække så stærk en kandidat med over 20 års ledererfaring. Hun kommer med stor erfaring og engagement til at lede, vise vejen og understøtte ledere og medarbejdere, så der bliver skabt resultater til gavn for borgerne, siger han i en pressemeddelelse.

Birgitta Sloth Christiansen er uddannet Civiløkonom, HD organisation og Ledelse fra Aalborg Universitet. Bag sig har hun også flere masteruddannelser senest MBA in Business Psychology

- Jeg glæder mig til at blive en del af Rebild Kommune og til at lære organisationen godt at kende. Det bliver spændende og udfordrende at være med til at fortsat at udvikle centrets områder i forhold til fremtidens behov.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078