23948sdkhjf

Demensplejehjem i top: Her er de nominerede til årets sundhedsbyggeri

Kåringen af årets sundhedsbyggeri bliver uddelt for fjerde gang. Fire nybyggerier er nomineret, og tre demensplejehjem er blandt de udvalgte.

Det gælder Fællesskabets Hus i Ry, Skovvang DemensCentrum i Aarhus og Skovvang II i Allerød.

Det er konferencevirksomheden Norhcon, som uddeler prisen, og juryen begrunder nomineringen af de tre demensplejehjem med følgende:

”Demens er desværre på fremmarch, og det er nødvendigt med flere og mere målrettede plejeboliger, der tager kærlig hånd om beboerne og de indretningsmæssige udfordringer – og det forsøger hele tre af de nominerede projekter at nå bedst i mål med.”

Får lys og liv til at gå op i en højere enhed

Strandbakkehuset i Rønde, der er et børne- og ungehospice, er også nomineret til prisen. Vinderen vil blive fundet ved en offentlig afstemning, der løber indtil 16. marts. Om alle de nominerede projekter skriver juryen:

”Prisen uddeles til dét nye byggeprojekt, der vinder både fagjuryens og folkets hjerter med fantastiske faciliteter, der fjerner fokus fra mørket i selv de sværeste stunder. På hver deres måde får de fire projekter lys, liv og lindring til at gå op i en højere enhed på fornem vis med sansestimuli og naturens livsforstærkende kraft i centrum.”

Her kan du stemme på de fire projekter: https://da.surveymonkey.com/r/aarets-sundhedsbyggeri-2021

Vinderen vil blive kåret 19. marts.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094