23948sdkhjf

Hospitalsprojekt i Herlev er igen forsinket

Det bliver ikke alligevel i juni, at Herlev Hospitals nye kvinde/barn-center kan tages fuldt i brug. I stedet er indflytning her udskudt til september, mens der fortsat vil ske indflytning som planlagt i juni på den fælles akutmodtagelse, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Det oplyser formand for den politiske følgegruppe på Nyt Hospital Herlev, Randi Mondorf (V), til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Akutmodtagelsen og kvinde/barn-centeret har i forvejen været en hård fødsel. Oprindeligt skulle de være afleveret i marts 2019.

Årsagen til den seneste udskydelse på kvinde/barn-centeret er ifølge Randi Mondorf flere fundne fejl på de udførte el- og vvs-arbejder.

Arbejder, som den spanske entreprenør Inabensa har stået for at udføre, indtil entreprenøren blev smidt af projektet i starten af oktober sidste år.

Siden har en række andre entreprenører overtaget entrepriser, og i den forbindelse lød det ellers, at forventningen var, at man fortsat ville kunne åbne den 20. juni, men det er altså ikke tilfældet på hele kvinde/barn-centeret.

Læs heler artiklen
Hospitalsprojekt forsinkes igen igen i Herlev
på Building Supplys søstermedie Licitationen

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078