23948sdkhjf

Danish.Care har fået ny formand

Peter Maindal er ny formand for Danish.Care.

Det blev besluttet på den ordinære generalforsamling 2021. Danish.Care er en brancheforening for hjælpemidler og velfærdsteknologi.

54-årige Peter Maindal har 19 års erfaring i branchen for hjælpemidler og medicinsk udstyr – heraf de seneste 11 år som ejer og direktør for virksomheden Vendlet ApS. Udover at have en kommerciel baggrund fra turistbranchen blev Peter Maindal uddannet fysioterapeut i 2001.

 - Danish.Care repræsenterer 120 danske virksomheder, der alle leverer ydelser, der er af afgørende betydning for sundheds- og ældreplejen i Danmark. Forandringens vinde blæser ind over os alle – ikke mindst på grund af den demografiske udvikling – og her mener jeg, at Danish.Care som brancheforening har meget at byde på. Jeg ser meget frem til at påtage mig rollen som bestyrelsesformand og bidrage til foreningens fortsatte udvikling og arbejdet med at sikre gode rammevilkår for vores branche, siger Peter Maindal i en pressemeddelse. 

Peter Maindals erfaring gælder såvel det danske marked som de internationale markeder, hvor han gennem mange år har arbejdet med eksport og eksportfremstød.

Samlet set har han således stor indsigt i branchen for hjælpemidler og medicinsk udstyr (MedTech), nationalt som internationalt, og ikke mindst de store udfordringer den demografiske forandring af samfundet medfører. I 2015 modtog Peter Maindal Danske Fysioterapeuters Innovations og Iværksætter pris og i 2017 DI Sønderjyllands Initiativpris.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062