23948sdkhjf

Datteren spurgte, hvad han arbejdede med: Nu kan den nye Sekoia-direktør se folk i øjnene

Thomas Møller Jensen begyndte som direktør for Sekoia 1. maj.

Han skal fremover hjælpe virksomheden med at brede dens kommunikationsplatform endnu mere ud til den danske og udenlandske plejesektor. Produktet skal hjælpe personalet med at strukturere opgaver og med at dokumentere.

Thomas Møller Jensen kommer med salgserfaring fra en række internationale teknologivirksomheder som IBM. Han ser frem til sine nye opgaver for Sekoia.

- Jeg kan godt lide, at det er en virksomhed, der tager socialt ansvar og forsøger at gøre verden til et bedre sted. Jeg kommer jo fra E-handel, og på et tidspunkt spurgte min datter, hvad jeg lavede. Så fortalte jeg om mit arbejde, og hun spurgte, om jeg var en af dem, der sørgede for, hun stødte på så mange reklamer. Nu kan jeg kigge folk i øjnene, fordi jeg er med til at gøre hverdagen nemmere for plejepersonalet, siger Thomas Møller Jensen til Magasinet Pleje.

Den nye direktør skal være med til at cementere Sekoias position i den danske plejesektor og gøre det til den førende virksomhed, når det kommer til at skabe effektivitet for personalet. Han skal også være med til at skabe succes i lande som Sverige og Storbritannien, hvor de allerede er til stede.

Samarbejdspartnere er vigtigt

Sekoia har netop indgået et samarbejde KMD, som udbyder it-platformen Nexus. To ud af tre kommuner benytter sig af denne, og samarbejdet skal blandt andet sørge for, at personalet undgår dobbeltdokumentation, når de benytter de to platforme.

- Det er vigtigt at finde nogle partnere både i Danmark og udlandet, hvis vi skal nå ud til vores kunder. Det har jeg erfaring med, og jeg kommer også med erfaring fra salg til kunder. Vores nuværende og fremtidige samarbejdspartnere skal være med til at præsentere Sekoia, så kunderne kan se en fordel ved at bruge os, siger Thomas Møller Jensen.

Sekoia har kontorer i Aarhus, London og Stockholm og understøtter over 2 millioner plejeopgaver om måneden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093