23948sdkhjf

Solrød Kommune ansætter ny sundhedschef

 Den 1. juni 2021 kan Solrød Kommune byde velkommen til 58-årige Ulrikka Klarskov Kjær som kommunens nye sundhedschef.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har valgt at pege på Ulrikka Klarskov Kjær, som er uddannet sygeplejerske og cand. polit. fra Økonomisk Institut på Københavns Universitet med speciale i sundhedsøkonomi.

 - Ulrikka har præcis den profil, vi har ledt efter. Hun brænder for sundhedsområdet, og hun kommer til Solrød Kommune med en bred erfaring og en solid viden om sundhedsområdet og den kommunale økonomi. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med hende, siger Dorte Saabye, direktør i Solrød Kommune.

Ulrikka Klarskov Kjær kommer fra en stilling som specialkonsulent i Furesø Kommune og har før det bl.a. været ældre- og sundhedschef samt specialkonsulent i såvel kommunalt, regionalt og privat regi, og hun har samtidig haft en selvstændig konsulentvirksomhed i en årrække.

- Jeg blev tiltrukket af byrådets vision og pejlemærker om blandt andet tryghed, sundhed og værdighed i alle aldre, fordi jeg altid har brændt for sundhedsfremme og forebyggelse. Desuden er jeg selv aktiv i foreningslivet, så jobbet som sundhedschef i Solrød Kommune er et drømmejob for mig, siger Ulrikka Klarskov Kjær.

Ulrikka Klarskov Kjær overtager stillingen som sundhedschef i Solrød Kommune efter Bibi Asklund, der efter syv år i Solrød Kommune har valgt at søge nye udfordringer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109