23948sdkhjf

5E Byg bygger AP Pensions tredje friplejehjem

Når totalentreprenøren 5E Byg mandag den 6. september sammen med AP Ejendomme tager første spadestik til Strandhøjens Friplejehjem i Nyborg, bliver der sat gang i et byggeri med 67 svanemærkede friplejeboliger, som AP Pension bliver ejer af. Det bliver samtidig opførelsen af det tredje friplejehjem for AP Pension. 

Ligesom ved de to øvrige friplejehjem, i henholdsvis Nørager og Horsens, kommer Danske Diakonhjem til at stå for den daglige drift. Det skriver AP Pension i en pressemeddelelse. 

– Ligesom vores kommende friplejehjem i Horsens bliver Strandhøjens Friplejehjem også certificeret med Svanemærket, hvilket blandt andet giver et godt indeklima, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, der forventer, at friplejehjemmet kan tages i brug i løbet af efteråret 2022. 

Strandhøjens Friplejehjem er tegnet af Erik arkitekter.

De kommende beboere kommer - som navnet antyder - til at bo ved Strandhøjen i Nyborg, hvor stranden møder Storebælt. De 67 friplejeboliger bliver fra to-tre værelser store. Friplejehjemmet er fordelt på fire etager på et samlet areal på 6.115 kvm.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079