23948sdkhjf

IT-udbyder til plejecentre opkøbes af svensk koncern

Kraftvaerk Foodtech er blevet en del af den svenske koncern, Matilda FoodTech.

En del plejecentre bruger i dag et digitalt program til deres opskriftshåndtering, produktion og bestilling. Svenske Matilda FoodTech leverer disse ydelser til Sverige, Norge og Finland. Nu smelter de altså sammen med Kraftvaerk Foodtech, som udbyder fødevareprogrammet Dankost Pro. 

Med tilkøbet vil Matilda FoodTech styrke sig på det danske marked og bidrage med en større produktportefølje, der ifølge pressemeddelelsen kan hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med optimering af den daglige drift og samtidig accelerere processen for at fremme klimadagsordenen. 

- Danmark kommer til at blive et vigtigt marked for os og vi vil hjælpe vores kunder med at strømline madprocessen gennem digitalisering. Gennem vores løsninger og ekspertise, hjælper vi også vores kunder med at bidrage til de globale bæredygtighedsmål 12, 13, 14 og 15, siger Erik Bergseth, CEO i Matilda FoodTech, i en pressemeddelelse.

Nye muligheder på det danske marked

Udvidelsen på det danske marked påvirker ikke den danske organisation, der forbliver som den er i dag. Fremover vil afdelingen i Danmark blive styrket med flere medarbejdere og udbuddet af løsninger øges, blandt andet med en SaaS-løsning:

- Jeg er begejstret for at være en del af en større koncern, med dets primære fokus på foodtech og klimadagsordenen. Vi har store ambitioner på vores kunders vegne, og med Matilda FoodTechs SaaS løsninger og kompetencer i ryggen, ser vi frem til at videreudvikle vores tilbud til det danske marked. Det bliver en spændende tid vi går i møde og vi glæder os til at introducere det danske marked for nye muligheder indenfor foodtech, fortæller Lars Kejser, direktør i Kraftvaerk Foodtech.

Matilda FoodTech har kontorer i hele Norden og leverer digitale løsninger til hele fødevareindustrien. Det er både i den offentlige og private sektor.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094