23948sdkhjf

Aalborg sorterer ud i dokumentationskrav til ældreplejen

Til sommer ophæves dokumentationskravet i Aalborg ældrepleje og i dagtilbud, med mindre der er særlig grund til at bevare dokumentationen.

Det skriver DK Nyt.

Det sker 1. juli og drejer sig om administrativ dokumentation i ældreplejen og dagpasningen, der ikke er vedtaget ved lov, men kommer fra kommunen.

Det er blandt andet dokumentation inden for medicinhåndtering på ældreområdet, der bliver fastholdt.

Mediet skriver, at man med det nye forslag vender bevisbyrden, så man alene beholder den dokumentation, der er en særlig grund til at have og den, der skaber værdi for løsning af plejeopgaven. Personalet bliver inddraget i sammen med fagudvalgene at gennemgå dokumentationen og skille skidt fra kanel.

Enigt byråd

Forslaget blev stemt igennem et enigt byråd mandag aften. Her fremgår det, at det er de kommunale dokumentationsregler, der skal kigges på, mens man lader Christiansborg gennem gå de dokumentationskrav, der er vedtaget på nationalt plan. 

Dokumentation er atter blevet en varm kartoffel, efter at Mette Frederiksen rejste muligheden for en nytænkt ældresektor i Danmark med mindre dokumentation og mere kommunalt selvstyre. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.098