23948sdkhjf

Trio skal opføre ældreboliger på Jyllands næse

Cubo skal i samarbejde med Niras og Wad Landskab gøre Norddjurs Kommunes ældreboligplan, et projekt med renovering, udvidelser og nybyggeri, til virkelighed. Det skriver arkitektfirmaet på sin hjemmeside. 

Opgaven er tredelt og omfatter totalrådgivning ved opførelse af i alt 73 nye plejeboliger i Auning og Grenaa samt renovering af dag- og aktivitetscentret Møllehjemmet i Auning. 

I Grenaa skal vinderne tegne et nyt pleje- og demenscenter med 30 plejeboliger samt 400 kvm serviceareal. Demenscentret skal projekteres og placeres, så det er muligt at opføre yderligere 24 nye plejeboliger og 150 kvm på stedet. 

Opgaven i Auning omfatter tegning af 40 nye plejeboliger og et nyt senhjerneskadecenter i forbindelse med renovering af eksisterende dag- og aktivitetscenter ’Møllehjemmet’. Der skal plejecentret projekteres på en måde, der giver mulighed for at bygge yderligere 20 nye plejeboliger ekstra serviceareal. 

Endelig skal totalrådgiverne tegne tre nye ægtepar i tilknytning til det eksisterende Plejecenter Fuglsanggården i Grenaa.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125