23948sdkhjf

Badehotel sendt i udbud – kommune håber rehabilitering fortsætter

Aarhus og Odder kommuner har sat badehotellet Saxild Strand til salg.

Udover at være kursussted, har badehotellet været brugt som rekreationssted for ældre og sårbare borgere, der har brug for et ophold for at komme til hægterne.

Men nu hvor planen er at sælge til en privat aktør, kan kommunen ikke love, at stedet fortsætter i den tidligere rolle. Men rådmand for Sundhed og Omsorg, Christian Budde fortæller, at kommunen har sat midler af til at fortsætte ordningen. Om den så foregår på Saxild Strand eller ej.

- Det er et vigtigt tilbud til vore borgere, og lige meget hvordan salget ender, skal vi nok sørge for at det stadig er der. Forhåbentlig i Saxild Strand, mens ellers et andet dejligt sted, siger Christian Budde.

Han håber dog, at de køberne vil fortsætte rekreationstilbudet.

- Jeg håber på, at markedet kan se en ide i, at ældre i Østjylland kan komme på rekreation, og at de nye ejere vil holde fast ved det tilbud, som mange seniorer har haft glæde af, siger Christian Budde.

Ældrerådet afventer

Ældrerådets formand i Aarhus, Jan Radzewicz, hilser rådmandens forsikring om at tilbuddet vil stå ved magt velkommen.

- For os i Ældrerådet er det vigtigste, at seniorer og folk med sociale og fysiske behov kan få et godt ophold, hvor de igen kommer til hægterne. Vi forventer det fortsætter på Saxild strand eller et andet sted. Samtidig ser vi frem til at der bliver skabt en ny arkitektonisk perle. Et strand- og rekreationssted i Østjylland af højeste klasse med plads til mange mennesker, også på tværs af generationer og sociale behov, siger Jan Radzewicz.

Sidste frist for at byde på badehotellet er med udgangen af april.


(foto: Aarhus Kommune)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125