23948sdkhjf

Efter afbrudt kontrakt: Sjællandsk kommune skriver kontrakt med ny plejeleverandør

Egedal Kommune har skrevet kontrakt med plejefirmaet Ajour Care - Privat Omsorg pr. 1. april.

Det sker efter, at Egedal Hjemmeservice ophævede kontrakten med kommunen ved udgangen af marts istedet for at blive året ud, som aftalen ellers lød på.

Det oplyser Egedal Kommune i en pressemeddelse. 

- Det er jo glædeligt at der nu er ro på den del igen. Det skaber altid lidt bekymring når den slags kontrakter ikke løber tiden ud. Vi var aldrig nervøse for at det ikke skulle gå, men det handler jo også om vores ældste borgeres service og ikke mindst deres tryghed. Men vi har handlet hurtigt og grundigt, og kommunen vil dermed forsat kunne tilbyde valgfrihed mellem to leverandører af hjemmepleje efter den 1. april 2022, siger velfærdsdirektør Søren Trier Høisgaard.

Borgerne er informeret

De borgere, som i dag har valgt den private leverandør er blevet informeret særskilt om leverandørskiftet. Administrationen vil løbende være i tæt dialog med AjourCare, for at sikre en god overgang for borgeren og for at sikre et godt og optimalt samarbejde mellem kommunen og AjourCare.

Kontrakten med AjourCare – Privat Omsorg løber over 4 år, med udløbsdato den 31. marts 2026.

AjourCare – Privat Omsorg er blandt andet fritvalgsleverandør i Frederikssund kommune. Firmaet leverer også ydelser inden for respiratorisk overvågning og vikardækning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093