23948sdkhjf

Rudersdal vil styrke den digitale kontakt mellem borger og hjemmehjælp

Borgere, som modtager hjemmehjælp i Rudersdal Kommune, får nu mulighed for at få virtuel kontakt og støtte via en videoforbindelse på deres telefon eller tablet.

I situationer, hvor et fysisk besøg fra sygeplejersken eller hjemmehjælperen kan erstattes med et videoopkald, vil kommunen kunne tilbyde det, skriver Rudersdal Kommune i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt, at vi formår at udnytte de digitale muligheder til at forenkle og forbedre den virtuelle støtte, så flere borgere kan få glæde af muligheden. Løsningen er en del af intentionerne i Rudersdalmodellen og hele arbejdet med at udvikle tilbud til fremtidens ældreområde, som skal styrke mulighederne for at møde borgerne meget mere individuelt og fleksibelt, når og hvor de har brug for det. Men det skal selvfølgelig kun anvendes der, hvor det giver mening for borgeren, siger Randi Mondorf (V), formand for social- og sundhedsudvalget.

Også pårørende eller andre kontakter i sundhedsvæsnet vil kunne deltage i møderne. Hvis borgerne gerne vil modtage virtuel støtte, men ikke selv har en smartphone eller tablet, vil kommunen finde en anden løsning, skriver Ruderdal Kommune.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11