23948sdkhjf

Fynsk storentreprenør når milepæl på fynsk friplejehjem

Strandhøjens Friplejehjem, som  AP Ejendomme opfører i Nyborg til brug for Danske Diakonhjem har nu taget så meget form, at der netop er blevet holdt rejsegilde.

– I september sidste år kunne vi tage første spadestik til Strandhøjens Friplejehjem, og under et år senere har vi netop holdt rejsegilde for ejendommen. Det viser, at tidsplanen forløber helt som planlagt, og det arbejde, som 5E Byg leverer, er vi yderst tilfredse med, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, i en pressemeddelelse med henvisning til den fynske totalentreprenør på projektet, 5E Byg. 

Friplejehjemmet kommer til at rumme 67 friplejeboliger fordelt på fire etager på et samlet areal på 6.115 kvm, og boligerne bliver fra to-tre værelser. De kommende beboere kommer til at bo i naturskønne omgivelser ved Strandhøjen i Nyborg, hvor Storebælt er stort set lige uden for døren. 

Erik Arkitekter har tegnet friplejehjemmet, der ventes at stå klar til brug fra 1. oktober 2022.

Tredje gang med friplejehjem

Det kommende friplejehjem bliver AP Ejendommes tredje.

– Gennem de to friplejehjem, som vi har opført i henholdsvis Nørager ved Rebild og i Horsens, har vi kun gode erfaringer med Danske Diakonhjem. Strandhøjens Friplejehjem bliver certificeret med Svanemærket, fortæller Peter Olsson.

Med Svanemærket skal boligerne leve op til skrappe krav i hele livscyklus, herunder krav til både byggeproces og byggematerialer. Svanemærket stiller blandt andet krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter - det vil sige krav til alt fra maling og fugemasser til isolering, dampspærre og gulve. 

  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125