23948sdkhjf

Vægte, algoritmer og kunstig intelligens skal bekæmpe madspild i professionelle køkkener

Brød, pålæg og resterne af de gode hensigter fra salatbaren. 

Alt for meget mad ender i skraldespanden som regulært spild. Vi tænker måske over det hjemme ved vores egne køkkenborde, men hvordan knækker man udfordringen ude i de professionelle køkkener, hvor brugernes maver er forskellige og sultne efter forskellige madvarer?

En halvandet år...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Create trial subscription
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Magasinet Pleje, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt friplejehjem skal drives af Diakonissestiftelsen
En mand er død i brand på plejehjem i Haderslev
Medicin forsvinder fra plejehjem - fremmed mand anholdt
Tidligere ansat på plejehjem tiltalt for drab på beboer
Forsvarer: Drabstiltalt plejehjemsmedarbejder knust
Ekspert: Straf bliver på 'den helt høje klinge'
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Kommunefokus

Send til en kollega

0.251