23948sdkhjf

Tour de France sætter hjemmeplejen op på jernhesten

De professionelle cykelryttere fra Tour de France vil om knap en måned vil køre tre dage rundt i Danmark.

Men cykelrytterne er ikke de eneste, som kommer til at sætte sig op på jernhesten i anledning af det franske cykelløbs smuttur til det danske.

I Nyborg ventes mange tusinde tilskuere nemlig at indtage byen, som er målområde på anden etape i årets Tour de France, og det tvinger byens hjemmehjælpere op på cyklen, fordi det ikke kommer til at være muligt at køre fra borger til borger i bil gennem menneskemængden.

Det skriver TV 2 Fyn.

Selvom de i forvejen har en del ansatte i de mere centrale dele af byen, som cykler eller går, så bliver 2. juli alligevel lidt anderledes. Derfor har man allerede nu fra hjemmeplejens side taget en række foranstaltninger, der skal sikre en tilstrækkelig service.

Det indebærer blandt andet, at de har kaldt ekstra personale ind, ligesom at de også i samråd med borgerne undersøger, om der er nogle borgere, som eventuelt kan leve med at få deres mad lidt tidligere eller lidt senere.

Om ikke andet vil de gøre, hvad de kan, for at give en ordentlig hjælp til borgerne.

- Vi har nogle cykelruter eller gåruter, vi benytter, og så vil vores medarbejdere nok blive lidt mere i marken den dag i stedet for at køre hjem. Men er der noget akut, kommer vi selvfølgelig ud med det samme, og vi har også fået kørselstilladelser til vores biler, fortæller Susanne Buch, der er områdeleder for hjemmeplejen i Nyborg Kommune.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096