23948sdkhjf

Forstander vil skabe omsorgsoase med musik og blomster på nyt plejehjem

Arbejdet med det nye Diakonhjem i Nyborg, Strandhøjen Friplejehjem, skrider fortsat fremad.

Og nu er de klar til næste skridt, idet de pr. 1. juni har ansat Jane Maegaard Sørensen som forstander på friplejehjemmet, der åbner for beboere i midten af oktober.

Jane Maegaard Sørensen har, siden hun blev uddannet sygeplejerske i 1996, været ansat på Nyborg Sygehus. Nu har hun skiftet sygehuset ud med et nyt ældreplejen.

- Jeg glæder mig til at skulle starte noget helt nyt op, hvor jeg er med til at præge værdierne og kulturen helt fra begyndelsen, siger Jane Maegaard Sørensen, der på Nyborg Sygehus var afdelingssygeplejerske og har mange års erfaring både som sygeplejerske og leder.

Med en opvækst i Nordenhuse nord for Nyborg og bopæl i Nyborg de seneste 35 år er det også en lokalkendt forstander, der nu skal være med til at bygge det nye friplejehjem i byen op.

En ’omsorgsoase’ med liv og glade dage

Det er Danske Diakonhjem der står bag Strandhøjen Friplejehjem, og Jane Maegaard Sørensen nikker genkendende til organisationens værdier, som tager udgangspunkt i, at det enkelte menneske er unikt og værdifuldt, og at alle mennesker skal behandles med ligeværdighed og respekt.

- Strandhøjen Friplejehjem skal være en ’omsorgsoase’ med liv og glade dage. Vi skylder vores ældre medmennesker at give dem al den omsorg, de har behov for, og det er vigtigt, at de oplever det som deres hjem. Der skal være hjemmelavet mad, smukke blomster at se på og tid til samvær og hygge. Vi skal også tilbyde mange forskellige aktiviteter, som passer til de mennesker, der bor der, så alle oplever at have en meningsfyldt hverdag, siger Jane Maegaard Sørensen.

Hun lægger vægt på, at sang og musik kommer til at være en stor del af hverdagen på plejehjemmet i Nyborg.

- Det giver så god energi og løfter humøret, når vi synger sammen. På friplejehjemmet får vi en stor og dejlig festsal med plads til sang og musik, både til hverdag og fest, siger Jane Maegaard Sørensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093