23948sdkhjf

Fynsk plejecenter koster kassen: - Vi kan ikke være bekendt at vente længere

På den østlige del af Fyn har man gennem flere år haft brug for flere plejehjemspladser i Kerteminde Kommune. Det har fået kommunen til at lægge planer om at bygge tre nye plejecentre, hvoraf det ene skal ligge i Rynkeby.

Det kan der dog nu blive sat en stopper for, idet kommunens rådgiver, Rambøll, har foreslået at vente seks måneder med at påbegynde byggeriet, fordi man vurderer, at priserne på byggematerialer vil være faldet til den tid. På den måde vil man kunne spare de 7,5 millioner kroner, som det i vurderingen lyder, at byggeriet vil blive dyrere, hvis man tager første spadestik nu.

Men sådan skal det ikke blive, hvis man spørger i kommunens ældre-, handicap- og sundhedsudvalg, for det er lige nu og her, at der mangler pladser. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Medlem af ældre-, handicap- og sundhedsudvalget, Michael Nielsen (K), mener, at det ikke være ordentligt at udskyde byggeriet og er derfor besluttet på at finde de 7,5 millioner kroner et andet sted.

- Der kan ikke være tale om at udskyde det første af de tre plejehjem, vi står for at skulle bygge. Det bliver i hvert fald ikke med min velsignelse. Vi står aktuelt med mangel på plejepladser, fordi der i årevis ikke er blevet handlet. Vi skylder borgerne at tage fat nu, ikke om et halvt år. Vi kan ikke være bekendt at vente længere, lyder det fra Michael Nielsen.

Og i kommunens økonomiudvalg er man af den opfattelse. Til avisen fortæller borgmester Kasper Olesen (S), at de er indstillede på at starte byggeriet hurtigst muligt og dermed betale ekstraregningen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.985