23948sdkhjf

Ny hjemmeside skal give inspiration og viden om værdig ældrepleje

Hos Sundhedsstyrelsen har man siden 2018 haft underafdelingen Videnscenter for værdig ældrepleje, og nu har videnscentret lanceret en ny hjemmeside, der skal sætte fokus på netop det: værdig ældrepleje.

Den nye hjemmeside er spækket med viden og inspiration til arbejdet med værdig ældrepleje, og hjemmesiden er især målrettet ledere og medarbejdere i ældreplejen men også forvaltninger, politikere og organisationer, der interesserer sig for udvikling af ældreplejen.

Eftersom videnscentret har eksisteret i fire år, har det allerede stor erfaring på området, hvor de blandt andet har tilbudt aktiviteter til kommuner med værdig ældrepleje som udgangspunkt. Men nu kommer de altså med en hjemmeside, og det er der god grund til, lyder det fra sektionsleder i Videnscenter for værdig ældrepleje, Sara Louise Friis Rose.

- Vi har allerede en masse viden og læring på hylderne i form af blandt andet rejseholdsforløb, temadage og e-læring. Med den nye hjemmeside har vi nu også et tilbud til dem, som foretrækker selv at dykke ned i casehistorier, webinarer, håndbøger og meget mere, når det passer dem. Der er også mulighed for at få inspiration til dit næste personalemøde eller faglige input til en udviklingsindsats i kommunen, siger Sara Louise Friis Rose.

Brugerne af det nye site kan blandt andet dykke ned i casehistorier, webinarer, håndbøger, rapporter og meget mere inden for temaer som livskvalitet og trivsel, selvbestemmelse, ensomhed, demens, en værdig død, måltider og ernæring, rehabilitering samt ledelse og organisering.

Se hjemmesiden her: https://www.sst.dk/Vaerdighed

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125