23948sdkhjf

To velfærdsteknologivirksomheder slår sig sammen

De to danske producenter af velfærdsteknologi, Dan-rehab A/S og Turnaid Aps, fusionerer.

Fusionen sker for at styrke udviklingen af fremtidens hjælpemidler med fokus på øget værdighed for borgerne og forbedret arbejdsmiljø for plejepersonalet, oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

- Ejerkredsen i Dan-rehab har siden investeringen i selskabet i 2016 haft et ønske om at skabe og udvikle en producent af velfærdsteknologi, hvor fokus er at bidrage til udviklingen af fremtidens hjælpemidler og de udfordringer, som findes særligt i plejesektoren. Næste afgørende skridt i denne udvikling sker via fusion med selskabet Turnaid, lyder det i pressemeddelelsen.

Med fusionen er det planen, at den nye virksomhed i kraft af sin størrelse kan udvikle nye løsninger til plejesektoren. Dan-rehab  har allerede introduceret spændende produkter som fx. ERGOtip Care, der er en multifunktionel stol til toilet, bad, bleskift, påklædning, sårpleje og påsætning af kompressionsstrømper. 

Store ambitioner for fremtiden

Administrerende direktør i Dan-rehab, Jacob Falck Hansen, fortæller, at de kender indgående til Turnaid, som de nu er fusioneret med.

- Vi har gennem en periode haft en meget konstruktiv dialog med Turnaid og Steen med henblik på i fællesskab at etablere en endnu stærkere og mere konkurrencedygtig virksomhed. Med fusionen skaber vi en meget solid platform med et stort udviklingspotentiale på både det danske marked og eksportmarkederne. Fælles værdier og ambitioner for fremtiden har været et centralt element, og jeg er sikker på, at vi med fusionen har fået skabt det rigtige hold, som kan fortsætte vores ambitiøse udviklingsplaner for velfærdsteknologi, siger direktøren.

For at sikre integrationen mellem de to virksomheder vil alle selskabets aktiviteter i løbet af efteråret 2022 blive samlet i Turnaids nuværende administrations- og produktionslokaler i Ølholm.

Steen Holch Kristensen, der hidtil har stået i spidsen for Turnaid, fortsætter som aktionær og produktions- og udviklingsansvarlig i det fusionerede selskab, og han er også godt tilfreds med fusionen.

- Turnaid har igennem de seneste år været igennem en fantastisk udvikling. Vi er lykkedes med at implementere vores produkter og løsninger i både danske kommuner og på eksportmarkedet. Vi har med fusionen og den nye ejerkreds sikret, at vi forsat kan have fokus på at udbrede vores eksisterende produktsortiment og udvikling af nye og innovative produkter til stor gavn for både borgerne og plejepersonale. Jeg ser meget frem til samarbejdet med både Jacob og den nye ejerkreds, lyder det fra Steen Holch Kristensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11