23948sdkhjf

Stor leverandør af ældremad opruster med to nye markedschefer

Landets største leverandør af måltider til ældre har føjet to nye markedschefer til holdet. Her skal Mie Lauwersen og Lars Rasmussen fremover være med til at sikre, at Det Danske Madhus fortsat kan levere på ambitionen om at sætte standarden for mad til ældre og borgere med særlige behov.

Madleverandøren blev i sommer opkøbt af den familieejede, tyske koncern Apetito, der har opbygget et stort erfaringsgrundlag, blandt andet indenfor udvikling af mad til ældre og borgere med særlige kostbehov. Samtidig har Det Danske Madhus gennem det seneste år intensiveret udviklingen af velsmagende og ernæringstilpassede måltider til ældre, og det er dette opdaterede måltidskoncept, de to nye markedschefer via en tæt dialog med de danske kommuner, skal hjælpe med at brede ud i markedet.

– Vi tilknytter nu to kompetente og dygtige markedschefer, der skal medvirke til at udbrede kendskabet til Danmarks største og med stor erfaring indenfor madservices til ældre og diæter til personer med særlige kostbehov. Derigennem kan vi sikre den gode og ernæringsrigtige spiseoplevelse for vores ældre borgere i hele Danmark, siger Søren Vilmand, adm. direktør i Det Danske Madhus.

To diætister og en kok

Mie Lauwersen er uddannet klinisk diætist, og har de seneste ti år har arbejdet med sundhedspolitik hos Kost og Ernæringsforbundet med særligt fokus på forebyggelse af underernæring og kost til ældre. Hun mener, at velsmagende mad er et grundelement i forhold til at sikre fysisk sundhed og livsglæde hos både ældre og personer med særlige behov.

– Vi vil sikre livskvalitet til ældre ved at tilbyde velsmagende og ernæringsrigtig mad, der dækker deres unikke kostbehov. Derfor glæder jeg mig virkelig meget til at skræddersy og tilpasse vores madservice, så denne i endnu højere grad imødekommer vores ældres individuelle behov. Vi kan gøre en stor forskel i deres hverdag, siger Mie Lauwersen.

Hun bakkes op af sin nye kollega, Lars Rasmussen, der blandt andet skal understøtte Det Danske Madhus’ ambition om at sætte måltidet på dagsordenen i de danske kommuner.

Lars Rasmussen er uddannet både kok og klinisk diætist, og han er vant til at planlægge, tilpasse og tilberede måltider, der passer til både den enkelte eller 1.500 personer. Han har blandt andet arbejdet med sondeernæring til nogle af landets alvorligt syge.

Hans erfaring som både kok og ernæringsspecialist skal ifølge Det Danske Madhus medvirke til, at dialogen med plejehjem og institutioner om det gode måltid intensiveres.

– Måltidet er et afgørende element i hverdagen for institutionernes beboere, men har i den grad også en indflydelse på personalets frie hænder. Derfor glæder jeg mig til at sætte ernæring, velsmag og faglighed på den lokalpolitiske dagsorden, siger Lars Rasmussen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
  • CSR-Rådgiver
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Niels skiftede Indien ud med et plejecenter i Hadsund
Drabstiltalt plejehjemsansat var ansat i stilling med særlige medicinkrav
Akut mangel på social- og sundhedspersonale: Her er det sværest
Regionerne sætter ind mod brug af plejepersonale fra vikarbureauer
Esbjerg tilbyder SOSU-uddannelse med løn - og mange tager imod tilbuddet
Ældrepleje på nye måder: Danske kommuner vil inspireres af Haderslev
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Kommunefokus

Send til en kollega

0.156