23948sdkhjf

Aarhus skifter ud på ældre-toppost

Efter 16 år i spidsen for Aarhus Kommunes sundheds- og omsorgsforvaltning er det nu slut for Hosea Dutschke.

I kølvandet på flere uheldige sager har kommunens byråd besluttet, at direktøren skal fratræde sin stilling, oplyser Aarhus Kommune i en pressemedddelelse.

Aarhus Kommune ønsker en anden profil til stillingen, men anerkender Hosea Dutschkes store arbejde, og for i 16 år at have stået i spidsen for Sundhed og Omsorg.

Sundhedsrådmand Christian Budde påpeger, at man nu leder efter en direktør, som kan bibringe et fundament af "tillid, åbenhed og læring".

- Det er min ambition, at Afdelingen for Sundhed og Omsorg skal være båret af tillid, åbenhed og læring. Det skal man kunne mærke både som borger, medarbejder, politiker og samarbejdspartner. Det er ingen hemmelighed, at ældreområdet i Aarhus gennem et stykke tid har været præget af turbulens og dårlige sager. Men i stedet for at dvæle ved det, som ikke er lykkedes, så vil jeg hellere tale om muligheder og løsninger på de kolossale udfordringer, som området står over for. Vi får et stigende antal plejekrævende ældre, tidligere udskrivninger fra hospitalet, en presset økonomi og en svær rekrutteringssituation. Skal vi lykkes med det, så kræver det et solidt fundament bestående af netop tillid, åbenhed og læring, og jeg går nu i gang med at lede efter en direktørprofil, der sammen med 6500 dygtige medarbejdere kan føre det ud i livet, siger Christian Budde.

Indtil der er fundet en ny direktør, vil vicedirektør Thune Korsager overtage ansvaret i tæt samspil med det øvrige chefteam i Sundhed og Omsorg, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
  • CSR-Rådgiver
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Niels skiftede Indien ud med et plejecenter i Hadsund
Drabstiltalt plejehjemsansat var ansat i stilling med særlige medicinkrav
Akut mangel på social- og sundhedspersonale: Her er det sværest
Regionerne sætter ind mod brug af plejepersonale fra vikarbureauer
Esbjerg tilbyder SOSU-uddannelse med løn - og mange tager imod tilbuddet
Ældrepleje på nye måder: Danske kommuner vil inspireres af Haderslev
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Kommunefokus

Send til en kollega

0.141