23948sdkhjf

130 millioners botilbud ved Limfjorden et skridt tættere på virkelighed

Thisted Kommune har valgt P+P arkitekter som bygherrerådgiver på opførelsen af nyt handicapbotilbud, oplyser arkitektfirmaet på sin hjemmeside.

Den ny institution skal rumme 50 boliger til borgere med fysisk funktionsnedsættelse; svære fysiske og psykiske handicaps, og der vil derfor være fokus på blandt andet støjreduktion, interne aktivitetstilbud og plads til samvær. Hermed skal institutionen lette hverdagen for både beboere og ansatte.

P+P er i bygherrerådgiverteam sammen med Moe Rådgivende Ingeniører.

Byggeriet vil koste cirka 130 mio. kr., fremgår det af platformen til overvågning af byggeprojekter og udbud, Projektagenten.

Skal opføres i totalentreprise 

Kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune vedtog i marts i år, at projektet skal udbydes som totalentreprise.

Dengang lagde man sig også fast på placeringen; et område i Thisteds østlige udkant nær Thisted Bredning – for de lokalkendte nordvest for Plejecenter Vibedal, hvor Fårtoftvej møder Vibedalvej.

Beslutningen om den ny institution indgår i helhedsplanen for socialområdet, som blev vedtaget på Thisted kommunes kommunalbestyrelse i september sidste år.

Man ikke skue længere tilbage end september for at vinde seneste projekt med handicapboliger, der faldt ud til P+P Arkitekters fordel. Dengang vandt tegnestuen arkitektkonkurrencen om nye handicapboliger for voksne med udviklingshæmning i Malling syd for Aarhus, der skal indeholde 32 handicapboliger fordelt på fem boenheder i en stor hesteskoformet bygning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ankestyrelsen: Salg af plejehjem til borgerforening var ulovligt
Søges: 1001 deltagere til forskningsprojekt om nattevagter
Plejehjemsvold stiger med bekymrende hast
Kommune i mediestorm: Finder 20 mio. kr. til de ældre på bare tre dage
Opsigelsesmail lækket: Ældrechef træt af nulfejlskultur og politiske konflikter
Ugens tilsyn og påbud - uge 22/23
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094