23948sdkhjf

Direktør for plejehjem fratræder: "Vi var ikke enige om retningen"

Anders Mørk Hansen har stået i spidsen for Diakonissestiftelsen i cirka halvandet år, men nu er han og bestyrelsen blevet enige om at stoppe samarbejdet. 

Beslutningen bunder i uenighed om den nye strategi for velfærdsorganisationen. Det skriver Diakonissestiftelsen i en pressemeddelelse.  

- Vi var ikke enige om retningen og har derfor vurderet, at det er det rigtige for Diakonissestiftelsen, at vi finder en ny frontfigur. Jeg er glad for, at fagdirektør Janne Elsborg har sagt ja til at lade sig konstituere, og vil lede Diakonissestiftelsen sammen med finansdirektør Claus Pedersen, indtil vi har fundet en permanent løsning, siger bestyrelsesformand Mogens Madsen i pressemeddelelsen.

Bestyrelsen vil snarest sætte gang i rekrutteringen for at ansætte en ny administrerende direktør.

Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen er en non-profit erhvervsdrivende fond med over 155 års erfaring i at uddanne og drage omsorg for mennesker.

Diakonissestiftelsen beskæftiger ca. 450 medarbejdere og 200 frivillige og har tilbud og aktiviteter inden for ni områder: Uddannelse, Plejehjem og hjemmepleje, Hospice, Social psykiatri, Børnehuse, Genbrug, Konference og alterbrød, Kirke og diakoni samt Udlejning.

Diakonissestiftelsen har aktiviteter på Frederiksberg og i Gentofte og har et strategisk partnerskab med PensionDanmark om at bygge friplejehjem i andre kommuner.

Diakonissestiftelsen ledes af en professionel bestyrelse. Formand for bestyrelsen er Mogens Madsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opsigelsesmail lækket: Ældrechef træt af nulfejlskultur og politiske konflikter
Kommune i mediestorm: Finder 20 mio. kr. til de ældre på bare tre dage
Ugens tilsyn og påbud - uge 22/23
SOSU-rekruttering forbedret med en 1/3
Opråb fra ældreplejechefer: Besparelser har nu alvorlige konsekvenser
Ældre bruger Messenger og Facetime mere end nogensinde før
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125