23948sdkhjf

Ældreministeren har ansat ny toprådgiver

Tidligere politisk rådgiver for partiet Venstre er blevet Moderaternes ældreminister Mette Kierkgaards toprådgiver.

Troels Yde Toftdahl ansættes som særlig rådgiver for ældreminister Mette Kierkgaard og begynder i sin nye stilling mandag.

Troels Yde Toftdahl er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som markedschef for samfund og velfærd i Dansk Erhverv.

Troels Yde Toftdahl har stor ledelseserfaring samt indgående kendskab til politisk rådgivning fra stillinger som bl.a. politisk chef i Pharmadanmark, politisk rådgiver for generalsekretæren i Folkekirkens Nødhjælp og politisk rådgiver for Venstres folketingsgruppe.

Det skriver Ældreministeriet.

I dag er der to idéer, som kæmper om at vinde Ældreministeriet: En frisættelsesidé og fritvalgsidé. Frisættelsesideen med inddragelse af borgere og lokalsamfund er socialdemokratisk, og frivalgsideen er Venstres opfindelse, hvor Troels Yde Toftdahl altså har været politisk rådgiver.

Troels Yde Toftdahl har hos Dansk Erhverv kæmpet hårdt for private plejehjem. Man skal imidlertid være varsom med at tillægge den slags informationer for stor betydning i landspolitisk sammenhæng.

Som politisk rådgiver er Troels Yde Toftdahls primære opgave at fortælle ministeren, hvilke politiske ideer der har en chance i det politiske system, og hvilke der er døde på forhånd.

Når politiske rådgivere ikke giver råd om, hvad der kan og ikke kan lade sig gøre i det politiske system, bruger de kræfter på at finde på argumenter for de synspunkter, som allerede er regeringens politik.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Retspsykiatrisk chefpsykolog forklarer den histrioniske personlighedsforstyrrelse
Drabstiltalt i Tirsdalen-sagen har histrionisk personlighedsforstyrrelse
Tirsdalen-tiltalte sendte sms med hævn-budskab efter bortvisning
TV2-regionernes ældreplejetema på under 2 minutter
Stor undersøgelse af de ældres fremtidstro offentliggjort - se de markante resultater her
Privat plejefirma anklaget for spionage mod syge, videoovervågning og fyringstrusler
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
EnergyIslandNews

Send til en kollega

1.02