23948sdkhjf

Nyt friplejehjem i Helsingør indviet

Tirsdag blev friplejehjemmet Esrumvej i Helsingør indviet. Det har plads til 58 beboere og er etableret i det gamle Helsingør Hospital.

Det nye plejehjem har sansehave og terapirum med strand og solstråler, hvor ældre med demens kan få stimuleret sanser og vækket minder til live.

Derudover er plejehjemmet etableret med café, tagterrasse, træningsfaciliteter, og plejehjemmet nær beliggenhed til både offentlig transport og grønne områder.

Det er plejekoncernen Attendo, der har stået for designet af plejehjemmet, og det bliver ligeledes Attendo, som kommer til at stå for driften. Attendo driver nu i alt fire friplejehjem Danmark. Udover det nye plejehjem i Helsingør, driver Attendo også plejehjem i Græsted, Kolding og Frederikssund.

Borgmester Benedikte Kiær lagde i sin åbningstale vægt på, at der i forbindelse med plejehjemmet gøres et forsøg på at give hjemmet et element af civilsamfund.

- Jeg er meget glad for, at I lægger vægt på at inddrage jeres beboere i et beboerråd, hvor der både sidder beboere, personale og pårørende samt repræsentanter fra vores seniorråd. Jeg sikker på, at vi her har nogle rigtig gode rammer for et godt ældreliv til gavn for alle borgere i kommunen, sagde borgmester Kiær.

Her ligger det nye plejehjem

123movies
google maps website embed

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ny EU-forordning truer Danmarks ældrepleje
Mens provinsældreplejen lider: Københavns Kommune brænder overskudsmilliard af
Ugens påbud - uge 11/12
Analoge ældre tvangsdigitaliseres
Private borgere får stress af at pleje demente
Otte måneders ventetid uden sundhedsforsikring
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.112