23948sdkhjf

Quooker Skandinavien A/S

Quooker Skandinavien A/S er en selvstændig virksomhed, der har eneretten på distribution af Quooker i hele Skandinavien.

Quooker – den kogende vandhane – findes i flere forskellige designs, hvilket betyder at vi er i stand til at finde den rette løsning til hver enkelt opgave. Du kan se de forskellige designs på vores hjemmeside

Vi har egne salgskontorer i Danmark, Norge og Sverige og fra hovedkontoret i Gentofte foretages endvidere service for hele Skandinavien.

Vi råder over et distributionsnet på 850 detailforhandlere. Vi er en fleksibel organisation på ca. 30 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale. Men vi er også en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er årsagen til, at vi fortsætter vor vækst, mens det meste af branchen oplever det modsatte. Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre.

Egen produktion i Ridderkerk i Holland
Quookers produktion er i hænderne på vores egen produktionsafdeling. Vi får leveret et antal underdele, men langt de fleste essentielle dele producerer vi selv. Hele montagen - med den dertil hørende kvalitet - finder sted i Ridderkerk i Holland. Ansættelse af mennesker med et handicap er også implementeret i vores produktionsproces.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Quooker Skandinavien A/S

Adresse
Quooker Skandinavien A/S
Mesterlodden 42
2820 Gentofte
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Gentofte Kommune

Telefon: +45 70252040

CVR nummer: DK27671357

P nummer: 1010488644

Ansatte: 40

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michael Kähler
Stilling: Projektsalgschef

Send til en kollega

0.109